fastelavnsboller med fløde

Fastelavnsboller med fløde

Print Friendly, PDF & Email

 

I weekenden blev der lavet fastelavnsboller med fløde, til stor glæde for familien.

fastelavnsboller med fløde

Jeg brugte min gode gamle opskrift på vandbakkelser, og den sad som altid lige i skabet

Det er ikke svært at lave lækre vandbakkelser, når man bare overholder nogle enkle regler.

1. Når melet er tilsat, skal det “ristes” godt af – uden at tage farve. Dvs. tag gryden af varmen, og rør melet i det kogende vand.  Rør dejen fri for klumper. Sæt gryden tilbage på varmen og rør et par minutter.  Det er super vigtigt at få det ristet godt af – det giver gode og høje vandbakkelser.

2. Mængde af æg. Dejen må ikke blive for flydende. Jeg har fundet ud af at ca. 285 gram æg, ( 5 stk.) passer til denne opskrift.

3. Hold figrerne væk fra ovnen i 30 minutter. Når tiden er gået, så start med at tage 1 vandbakkelse ud, og sæt på køkkenbordet. Falden den ikke sammen, tages resten ud af ovnen.

fastelavnsboller med fløde

Kagerne blev fyldt med nylavet jordbær / rabarber marmelade og vaniljecreme rørt op med flødeskum

fastelavnsboller med fløde

 

Summary
recipe image
Fastelavnsboller med fløde
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
4.51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *