sprøde fiskeruller

Fiskeruller med bacon og grovfritter

Print Friendly, PDF & Email

En sjov og anderledes måde at få fisk på.

Arbejdet er minimalt og retten kan passe sig selv i ovnen, så du har hænderne frie til måske at lave en skøn Hollandaise sovs til?

Grovfritter:

1,5 kilo kartofler
5 gulerødder
3 spsk olie
2 tsk estragon eller oregano
1 tsk tørret hvidløg
salt og peber

Start med at skrælle kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Dub dem tørre i et rent viskestykke.
Bland olie  og krydderier i en 4 liters plastikpose.
Kom kartofler/gulerødder i posen og ryst. Sørg for, at olie og krydderier kommer ud på alle kartofler/gulerødder.
Hæld dem ud på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter til de er sprøde og gyldne.

sprøde fiskeruller
sprøde fiskeruller
sprøde fiskeruller
sprøde fiskeruller

Fiskeruller til 3 personer

600 gram hvid fisk  fx pangasuis, torsk eller sejfilet
1 pak bacon
ca 2 spsk pikantost
Salt og peber

Skær fileterne i mindre stykker, krydder med salt og peber.

Læg en tsk pikanost på hver fiskestykker og fold det sammen og svøb en halv skive  bacon omkring. Placer fisken på en bageplade med bagepapir.

Bag fisken i 15 minutter ved 200 grader.

Jeg serverede Hollandaise sovs til, og opskriften finder du her

Velbekomme.

 

fiskeruller med pikantost

 

 

Summary
recipe image
Fiskeruller med bacon og grovfritter
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *