flødeis

Flødeis

Print Friendly

 

Jeg har lavet lidt is til fryseren, nu lover de jo sommer vejr i næste weekend – ju hu og endelig, må man vel gerne sige.

Opskriften er super nem og hurtig – og giver perfekt is, selv uden ismaskine.

Det er 2. gang jeg laver den, og jeg er helt forblændet at, hvor lille arbejdsindsats der skal til at lave en skøn skøn is – helt uden iskrystaller. Så er man da sikker på at få flødeis. Se tidligere indlæg her.

Du kan sikkert finde is, der er billigere end denne,  for denne portion koster ca. kr. 30 – men til gengæld så får du en is uden tilsætningsstoffer, og en lækker is der smager som is gjorde i “gamle dage” nemlig af fløde.

Jeg går og leger  med en ide om,  at lave en islagkage, hvor jeg laver en bund, a la den fra cheese kage – altså en kikse bund, og så denne lækre is oven på, og måske et lag sorbet is øverst?

Du hører nærmere.

Flødeis

1/2 liter piskefløde
1 dåse kondenseret mælk
5 spsk Bailys

Fyld: Chokolade, Daim, makroner, jordbær, nødder  osv.

flødeis

Bland fløde og kondenseret mælk sammen, og pisk til blandingen er cremet og danner bløde toppe.

Bland Bailys  og dit fyld i.

Kom isen i en tætsluttende beholder og frys den i ca 6 timer – gerne natten over.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Summary
Flødeis
Average Rating
5 Based on 2 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *