hagesmæk med butterfly

Hagesmæk med butterfly


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691
Print Friendly, PDF & Email

 

Jeg faldt over et lille hækleprojekt.  En opskrift jeg måtte afprøve, ikke fordi jeg kender nogen der skal have baby, men kun fordi jeg synes den så sød ud.

hagesmæk med butterfly

Da jeg lavede hagesmækkene i drengefarver,  pimpede jeg dem med en lille butterfly.

Jeg synes selv de blev søde.  Hvis jeg havde en lille dreng ville jeg elske at give ham en hagesmæk med butterfly på, både til hverdag og fest.

hagesmæk med butterfly

Grundopskriften er fra Hendes Verden, så kan du jo selv vælge den pynt du vil have på, kun fantasien sætter grænsen.  Jeg kunne forestille mig en traktor, en bil eller fodbold. Hvis det er til en pige, så er blondekanten sød eller en hæklet blomst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Summary
recipe image
Hagesmæk med butterfly
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *