hindbær cupcakes

Hindbær cupcakes

Print Friendly, PDF & Email

 

En lille kage til kaffen til det arbejdende folk – og det blev til hindbær cupcakes med vaniljetopping.

Vi har travlt med markarbejde – de pløjede marker skal harves igennem flere gange, så der kan skabes gode så-bede. Når der er sået, skal der tromles og samles sten. Jo, der er meget at gøre.

markHindbær cupcakes, 12 stk.

220 gram mel
150 gram sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 nip salt
2 tsk. vaniljesukker
1,5 dl kærnemælk
1/2 dl olie
2 æg fra glade høns

Fyld:

12 tsk.fast hindbærmarmelade

Topping:

1 brev vanilje mousse

hindbær cupcake1

Dej:
I en skål blandes de tørre ingredienser, mel, sukker, bagepulver, natron og salt, vaniljesukker – sæt til side.

I en anden skål blandes kærnemælk, olie, æg .

Kom de tørre ingredienser op i de våde, og rør kun lige til dejen er ensartet.
Hvis dejen overpiskes, aktiveres gluten i melet, og det bliver ikke en lækker cupcake men bliver til en tung bolle.

Fordel dejen i 12 store papirsforme, og læg forsigtige 1 tsk. fast hindbær marmelade.

Bag kagerne ved 175 grader varmluft i ca. 12 minutter. Tjek med en kødnål om de er færdige.

Der er frit spil med hensyn til pyntning – jeg brugte et brev vanilje creme mousse fra Dr.Otker – nemt og let at arbejde med og det smagte godt.

hindbær cupcakes
Summary
recipe image
Hindbær cupcakes
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *