indbagt kylling

Indbagt kylling

Print Friendly, PDF & Email

 

Der er  mindst 1000 muligheder med kyllingebrystfileter, så hvorfor ikke prøve noget nyt.

Det er jo nem mad, så idag blev det til indbagt kylling  i butterdej med bacon, porre og pikantost, og det blev rigtigt lækkert.

Indbagt kylling

4 kyllingefileter
1 pakke bacon
1 stor porre
1 pakke pikantost
1 rulle butterdej fra køl

Salt, peber, knust hvidløg, 1 tsk paprika

1 sammenpisket æg til pensling

indbagt kylling
indbagt kylling

Den letteste måde, at lave perfekt sprød bacon, er at lægge skiverne på køkkenrulle, og så sætte den i mikroovnen. Steg den til det er sprødt og lækkert.

Knus det let.

Rengør og snit porren i fint.   Steg den et kort øjeblik på panden

Rør pikantost og porre sammen.

indbagt kylling

Brun kyllingefileterne på panden. Krydr med salt, peber, paprika og knust hvidløg.

Skær hver filet over, så der er 8 stykker.

Rul butterdejen ud, og dej den i 4 dele. Rul hver del yderligere ud, og del igen i 2 dele, så der nu er 8 dele.

Fordel ost og porre blandingen på de 8 dele. Drys med knust bacon. Pak dejen godt sammen, så der ikke er nogen huller eller sprækker. Læg dem med sammenføjningen nedad.

Pensel hver dejpakke med sammenpisket æg.

Bag kyllingepakkerne ved 175 grader varmluft i  ca. 25 minutter.

indbagt kylling

Server de lækre sprøde og saftige kyllingepakker rygende varme med en lækker salat eller dagens kartoffel.

 

Summary
recipe image
Indbagt kylling
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *