saftige andebryster

Jægerens saftige andebryster


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691
Print Friendly, PDF & Email

 

Når man er gift med en jæger, så kommer der forskellige “udskæringer” og dyr i fryseren.

Det skal jo også bruges. Ænder har vi før stegt på forskellig måder – men sidst bad jeg om,   det ikke var muligt at skære brystkødet af ?

Sådan en pakke skulle bruges i dag – og det er ikke fordi jeg har prøvet denne ret før – men jeg havde en ide om, at hvis man tilberedte dem nænsomt, så måtte det blive godt. Der er jo intet fedt i eller på kødet, så nænsomt behandling, for at få super mørt og saftigt kød – og samtidig gennemstegt.

Det blev en stor succes og ikke sidste gang det er på menuen.

 

Jægerens saftige andebryster

1-2 andebryst pr. person
2 spsk mel

1 æg
Frisk revet ost – jeg brugte Parmigiano Reggiano/ parmesan fra Netto

Rasp
Salt og peber
Lidt tørret hvidløg
3 spsk. tomatsuppepulver

3 dl. bouillon ( færdiglavet eller lav det selv med terning eller lignende)

Evt. champignon

saftige andebryster

Gå brysterne efter og fjern urenheder, fedt osv.

Læg andebrysterne på et spækbræt og drys melet over – vend dem, så der kommer lidt mel på begge sider.

Slå ægget ud i en tallerken – riv osten – og pisk det sammen.

Bland rasp og de øvrige ingredienser sammen – så er du klar.

Vend andebrysterne først i æg og dernæst i rasp blandingen.

Brun bryster på panden. Jeg bruger  halv olie og halv flydende margarine.

Når brysterne er brunede af, tilsættes bouillon. Læg låg på stegepanden og skru helt ned på varmen, så  det kun lige simre.

Mine var tykke, så de fik 25 minutter, og var lige netop gennemstegte, og  rigtigt saftige.
Er du i tvivl, så skær et af brysterne over.

Lad andebrysterne hvile,  imens champignonerne brunes. Tilsæt salt og peber.  Fordel dem over andebrysterne.

Bouillon / stegeskyen, blev jævnet med Maizena-rørt ud i mælk, og blev  til en skøn smagfuld sovs.

 

saftige andebryster

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *