kokosmakroner med chokolade

Kokosmakroner med chokolade

Print Friendly

 

I søndags grillede vi en dyrekølle og jeg serverede hjemmelavet bearnaise sauce til hele banden. Det giver en del æggehvider,  i overskud!

Og hvad stiller man så lige op med dem,  “I stop madspildets navn”?

Man laver selvfølgelig de lækreste sprøde kokosmakroner med chokolade.

De er hurtige og lette at lave. Fra start til slut på 20 minutter – super nemme og smager rigtigt godt.
Så hvis dine børn kommer en sen aften og siger ” For resten mor, så skal jeg have kage med i morgen” Så fortvivl ikke, du laver bare en omgang kokosmakroner på 20 minutter

Kokosmakroner med chokolade, ca. 20 stk.

ca. 4 æggehvider
200 gram sukker
1 tsk. vaniljesukker
200 gram kokosmel
50 gram hakket mørk chokolade

50 gram mørk chokolade, smeltet – til at smøre på bundene.

Bland alle ingredienserne sammen.

kokosmakroner med chokolade   kokosmakroner med chokolade

Form små toppe og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Sæt en plade under bagepladen, når de skal i ovnen ( altså 2 plader i alt -så undgår du,  dine makroner bliver for mørke i bunden)

Bag dem ved 175 grader varmluft i ca 12 minutter. De skal være let gyldne – men stadig lidt bløde inden i.

kokosmakroner med chokolade   kokosmakroner med chokolade

Hvis du vil have dejlig chokolade i bunden af dine kokosmakroner, kan du – når de er afkølede, smelte den mørke chokolade, og smøre lidt i bunden af hver kokosmakron.

kokosmakroner med chokolade

Det gør dem bare endnu skønnere.

 

 

 

Summary
Kokosmakron med chokolade
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
5 Based on 1 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *