lækre kartoffelmos vafler

Lækre kartoffelmos vafler

Print Friendly

 

Nu er det slut med at stå med en klat kartoffelmos fra aftensmaden, og tænke, hvad skal jeg stille op med den ?

Nu har jeg fundet svaret……Lækre kartoffelmos vafler, mums

Hvor er de lækre. Jeg vil sige en mellemting mellem chips, rösti og pommes frites – børn vil elske dem.

Jeg har længe gået med ideen,  at omdanne kartoffelmosen til vafler – men jeg var ikke helt sikker på at det ville fungere.

Men sådan en mandag, hvor man får taget sig sammen til at køre lidt tidlige fra arbejde – og så freestyle lidt i køkkenet – I love it.

Se bare hvad der kom ud af det.  En rest kartoffelmos, dejligt krydret med hvidløg, lidt mel og æg – og et varmt vaffeljern – jamen altså – der var ikke noget der hang i eller drillede – og de var lige til at løfte over på bageristen.

Lækre kartoffelmos vafler

Kartoffelmos, ca. 1 tallerkenfuld
2 æg
2 spsk Mel
1 tsk bagepulver

evt. mere salt, peber, hvidløg

Olie til vaffeljernet

Rør æggene ud i kartoffelmosen. Bland bagepulveret  i melet, og rør det i kartoffelmosen.

Dejen skal være som tyk grød.

Pensel vaffeljernet med olie. Varm det godt op.

Kom en god klat kartoffelmos i vaffeljernet og glat det lidt ud.

Luk vaffeljernet og lad vaflen bage  – smugkig gerne et par gange undervejs.

Når vaflen er færdig, lægge den på en bagerist. Når alle vaflerne er færdigbagte sættes bageristen ind i oven på ca. 100  grader indtil de skal serveres.

Det er nemt og de er bare gode.

Vi spiste dem som tilbehør til aftensmaden – men hvad med som forret,  hvis man kommer lidt røget laks og lidt dressing over – nye muligheder åbner sig.

Velbekomme – og god appetit.

 

 

 

 

Summary
Lækre kartoffelmos vafler
Average Rating
5 Based on 2 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *