Laks i flødesovs med frisk pasta

Print Friendly, PDF & Email

 

laks i flødesovs

Fisk er sund og godt, og det anbefales jo at spise rigeligt af den dejlige fisk. Men fisk er også en dyr spise, desværre.
Der er heldigvis flere forskellige billigere retter med fisk fx. hjemmelavede fiskefrikadeller eller tun frikadeller, som også tit er lettere at lokke i børn.
De opskrifter skal jeg nok vende tilbage til, men idag havde jeg lyst til laks i flødesovs.

Laks i flødesovs med frisk pasta.

ca 500 gram lakse stykker
2 dl vand
1 tsk Maizena
salt og frisk kværnet peber

Sovs:

2 1/2 dl madlavningsfløde
1 stor spsk Pikantost ( kan udelades)
Salt og frisk kværnet  peber
Vandet som laksen har dampet i.

Lækker laks i fløde oste sovs med frisk pasta

 

Hæld vandet i en pande med låg, og få det op at koge. Læg laksen ned i panden, med skinsiden nedad, på med låget og lad  lakse stykkerne  dampe ved lav varme i 5 minutter. Gem endelig vandet, det skal bruges i sovsen. Hæld vandet  igennem en sigte  for at fjerne snask og urenheder.

Tag laskestykkerne op, og fjern skindet, skær laksen i mundrette stykker.

Tør panden af og bring fløden i kog. Læg osten i sovsen og lad den smelte. Rør Maineza ud i fiskevandet og hæld det i sovsen. Bring sovsen op på kogepunktet, så den tykner, og bliver dejligt cremet. Smag til med salt og peber.

Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken. Læg den kogte pasta og laksestykkerne  ned i sovsen. bland forsigtigt.

 

Smag til, en sidste gang og indkald familien til spisning. Hos os er retten en sikker vinder ret, og den tager max 15 til 20 minutter fra start til slut.

 

laks i flødesovs

Velbekomme

Summary
recipe image
Laks i flødesovs, mums
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *