Nem kylling - kalkun ret

Nem kylling – kalkun ret


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691
Print Friendly, PDF & Email

 

Nem kylling – kalkun ret

Dejligt med nem og hurtig aftensmad. Og i aften blev det hurtig med absolut lækker aftensmad.

Manden havde taget 2 kyllingebryst fileter og 2 kalkunbryst filet op – og hvad stiller man så op med dem ?

Jeg valgte at skære dem i  ca. 3 cm tykke strimler. Og sammen med champignoner , gulerødder, Pikantost og nudler, blev det til et rigtigt lækkert måltid, med et minimum af arbejde.

Nem kylling - kalkun ret

Nem kylling – kalkun ret,  4 personer

 

4 fileter, kylling eller kalkun
1 æg
1/2 brev tomatsuppe pulver ( fx. Fra Aldi)
4 spsk mel
1 tsk. Paprika
1 tsk. Løgpulver
salt og peber

1 pakke pikantost
4 dl. Vand

2 gulerødder
champignoner

Nudler

Skær fileterne ud i 3 cm. tykke strimler.

Pisk ægget sammen

Bland tomatsuppepulver, paprika, løgpulver, mel, salt og peber, og vend  fileterne i æg og derefter i mel/tomatsuppeblandingen.

Brun de rengjorte champignons på panden,  Sæt til side

Brun stykkerne på panden. Tilsæt de fint snittede gulerødder, pikantost og vand. Skru ned på laveste varme og lad retten små simre i ca 15- 20 minutter.

Kog nudlerne.

Tilsæt  champignonerne. Rør retten igennem og sørg for at osten er smeltet og fordelt i retten.

Jeg jævnede retten med lidt mælk og Maizena, så sovsen blev lidt tykkere.

Inden servering lagde jeg nudlerne over i retten – og så var den klar.

Det smagte utrolig godt. Dejlig cremet, saftig og lækker. Stegningen ved dem meget lave varme, gør at det ellers så magre kød, ikke bliver det mindste tørt og kedeligt.

Tænk at sådan en enkelt og nem kylling – kalkun ret,  kan smage så godt.
Vi fik vores ynglings salat – med grønkål, rosenkål til, og  i dag var der æble, avokado og rosiner i samt lidt citronsaft og lidt akacie honning, salt, peber og et drys løgpulver i.

 

 

 

Summary
recipe image
Nem kylling - kalkun ret
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *