Østrigske kanelmuffins

Østrigske kanelmuffins


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/landmandsliv.dk/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691
Print Friendly, PDF & Email

I weekenden fik jeg lavet østrigske kanelmuffins.
De udspringer fra den skønne svampede “østrigsk kanelkage – som bliver bagt i en bradepande – men jeg havde lyst til muffins – så med lidt omskrivning eller rettere nedskrivning af sukker og smørmængden, så kom der disse skønne kager ud af det.

 

Østrigske kanelmuffins

Østrigske kanelmuffins, ca 17 stk.

100 gram smør – stue temperatur
200 gram sukker
2 æg, fra forårskåde høns
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
250 gram mel
3 tsk. kanel
5 dl æblegrød / mos ( jeg købte en pakke i Netto

Pisk smør og sukker til det er luftigt – og hvidt
Tilsæt 1 æg ad gangen – og pisk godt efter hvert æg.
Bland de tørre ingredienser sammen – og rør det i dejen.

Vend  æblegrøden i dejen .

Fordel dejen i muffinsformene – jeg bruger altid min iskugleske – så kommer der lige meget dej i hver form.

Bag dem ved 175 grader varmluft i 17 minutter.

Jeg lavede frosting af :

150 gram flødeost
2 spsk usødet kakao
1 spsk stærk kaffe
Florsukker ca. 150-175  gram

Brug elpiskeren og kom flødeosten i en skål – og rør den blød.

Tilsæt kakao og kaffen. Pisk blandingen, til den er luftig og blød.

Kom florsukker i, indtil konsistensen er luftig, blød og lækker.

Jeg have lidt “snefnug” i skuffen – og jeg synes det passede så godt til kagerne – for vi oplever næsten al slags vejr, for tiden, både hagl, regn, blæst og det skønneste solskinsvejr.

Kagerne blev rigtig gode. Dejligt svampede ligesom den oprindelige kage – og kagerne blev spist og delt ud – så de fik hurtigt ben at gå på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Summary
recipe image
Østrigske kanelmuffins
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *