Pulled pork burger

Pulled pork burger – nem

Print Friendly, PDF & Email

 

Pulled pork har vi lavet mange gange på grill eller i ovn – men denne gang har vi snydt.

Det skulle være lidt hurtig aftensmad – så jeg ville prøvekøre Tulips udgave af pulled pork.

Den lille steg var allerede tilberedt i forvejen,  og sammen med stegeskyen fra posen, skulle den have 30 minutter ved 180 grader. Det fik den i min glas stegeso. Bagefter trak jeg kødet fra hinanden med 2 gafler – helt som man plejer.

Imens stegen hyggede sig i ovnen, stod burgerbollerne og hævede sidste gang. Den  gode og nemme opskrift på burgerboller – når man først har bagt den selv én gang, så gider man ikke spise de fabriksfremstilte – opskriften finder du her

Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulled pork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – og noget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med!

Og mens vi guffede vores pulled pork burgere i os – nød vi de lækre ny danske kartofler fra haven – så lækre og delikate, med en lille klat smør til – så er det dansk sommer.

Pulled pork burger

Hvis jeg skal kommentere så den færdigkøbte Tulip pulled pork – så var smagen ganske ok, og hvor er det skønt engang imellem at kunne springe over – hvis det skal gå lidt stærkt.
Der var dog ikke nogen stegeskorpe med krydderi rubben på – sådan en stege bark er ellers tit i højkurs, og kommer  helt naturligt, efter mange timer på grillen.
Jeg synes heller ikke, at der ikke var meget kød i sådan en æske           (æsken er ellers stor).
Jeg vil sige at der er til max 2 voksne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Summary
recipe image
Pulled pork burger, nem
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *