sprøde kyllinge hapsere

Sprøde kyllinge hapsere.

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Dagens ret var ny, sprød og lækker.

Kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker, og vendt i dejligt krydret rasp, ost, bacon  og stegt dejligt sprød.

Sprøde kyllinge hapsere, 4 personer

4 kyllinge brystfileter

3 dl rasp
1 dl frisk revet parmasan
1 pakke bacon
1 spsk løgpulver
1 spsk paprika
3 tsk. tørret hvidløgspulver
1/2 tsk. chilipulver
salt og friskkværnet peber

2 sammenpiskede æg
2 dl hvedemel

sprød kylling1   sprød kylling2

Start med at stege bacon. Det gøre lettest ved at stege det i mikroovnen. Tag en stor tallerken, læg et stykke dobbelt køkkenrulle. Læg bacon skiverne på køkkenrullen. I min mikroovn skal de have 4 minuter ved fuld kraft, og så er der det sprødeste bacon, og ikke sammenkrøllede skiver, men lige og pæne skiver…Mums

Lad baconen afkøle og knus de sprøde baconskiver. Kom den i en pose sammen  med rasp, ost og krydderier. Ryst posen.

Skær hver bryst i 3 dele, på langs.

Dyb hver kyllingestykke i æg, så i mel, så i æg igen og derefter i den dejlige krydderiblanding.

sprøde kyllinge hapsere

Brun kyllingestykker hurtigt på panden og læg dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv den 20 minutter ved 175 grader.

Så er der mad – lækker smagfulde, sprøde kyllinge hapsere . De var et hit.

 

 

 

 

 

 

Summary
recipe image
Sprøde kyllinge hapsere
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *