havregrynssmåkager med peanutbutter

Havregrynssmåkager med peanutbutter

Print Friendly

 

Er der noget bedre end en nybagt småkage til kaffen?

Jeg er altid på udkig efter nye opskrifter på cookies eller småkager.  Jeg blev inspireret til denne opskrift på bloggen www.bakeorbread.com, og med lidt små rettelser, blev det til et rigtigt godt bud på en lækker, sprød småkage.

Havregrynssmåkager med peanutbutter

175 gram hvedemel
150 gram kartoffelmel
200 gram havregryn
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
50 gram knuste cornflakes
Ovennævnte blandes sammen i en skål – sæt til side.

I en anden skål røres:

225 gram blødt smør
100 gram peanutbutter med knas
200 gram farin
2 æg
2 tsk. vaniljeessens
100 gram mørk chokolade, groft hakket

Kom de tørre ingredienser op til de våde, og rør til en ensartet dej.

Brug en tsk. og sæt dejen i toppe, på en bageplade,  beklædt med bagepapir. Giv hver top et tryk, så de bliver flade.

Bag småkagerne i ca. 9 minutter ved 175 grader varmluft.

 

 

 

 

Summary
Havregrynssmåkager med peanutbutter
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
5 Based on 1 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *