hurtigt madbrød på panden

Hurtigt madbrød på panden

Print Friendly, PDF & Email

 

Dejligt med et hurtigt madbrød, der ikke skal hæve, men bare røres sammen og så på panden.

hurtigt madbrød

Hurtigt madbrød på panden

4 dl mel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. olie
1 dl. yoghurt
ca. 1 dl. vand
2 tsk. salt
3 fed hvidløg, pressede

olie til at stege i.

Rør ingredienserne sammen – tilsæt vand lidt af gangen.

Ælt dejen hurtigt sammen.

Dejen må hverken være for tør eller klistret.

Form dejen til en rund pandekage, enten med hænderne eller med kagerullen. Pandekagen skal have samme størrelse som panden.

Varm en god slip let pande op med lidt olie.

Læg pandekagen på den varme pande.

Prik dejen med en gaffel, så luften kan komme ud, når brødet hæver.

Steg brødet et par minutter på hver side. Ønsker du en kraftigere skorpe, kan du give brødet et par minutter ekstra.

Har du låg til din pande, kan det med fordel bruges.

Server det lune madbrød som tilbehør til supper og sammenkogte retter, hvor du  kan sidde op dyppe og nyde det lækre brød.

hurtigt madbrød på panden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *