saftig sesam kylling

Saftig sesam kylling

Print Friendly, PDF & Email

 

Kylling er nem mad på flere måder.

Det er smagfuldt, hurtig mad,  nemt at håndtere og så kan det varieres i det uendelige. Det er bare at prøve nogle forskellige smagsvarianter, som fx denne lækre ret.

Saftig sesam kylling, 3 personer

2 store kyllingbryst fileter
2 dl. Maizena
1 tsk. salt
Olie til at stege i
Sesamfrø til pyntning

Marinade:
2 æggehvider
1 spsk. Soya sovs
1 spsk. østers sovs

saftig sesam kylling
Skær kyllingefileterne i  store grove tern, ca. 2x2cm.

Rør marinaden sammen og læg kyllingestykkerne i. Vend stykkerne, rundt, så marinaden kommer over alle stykkerne.

Lad kyllingestykkerne hvile i marinaden 5-10 minutter.

Rør Maizena og salt sammen og vend kyllingestykkerne i blandingen.

Varm en olie på en pande og steg kyllingestykkerne, ca. 5 minutter.

For at være sikker på at de er færdige, skær et stykke over. Det skal være gennemstegt.

Sæt panden til side.

Sovsen:
1/2 liter bouillon ( kogende vand og nogle bouillonterninger)
1 dl. Soya sovs
2 spsk. østerssovs
1 spsk. eddike fx rødvinseddike
1 spsk. brun farin
2 fed hvidløg, pressede
evt. 1 tsk. chilisovs.

2 spsk. Maizena rørt ud i lidt vand.

Kom bouillon og de øvrige ingredienser i en gryde og kog det op. tilsæt Maizena udrørt i vand, og lad det koge op igen. Smag til.

Hæld sovsen over kyllingestykkerne på panden og giv det et kort opkog.

Hæld kyllingeretten over i et pænt fad. Drys med sesamfrø og server lækre kogte ris til.

saftig sesam kylling

 

 

 

Summary
recipe image
Saftig sesam kylling
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *