salat med ristede champignoner og ristede græskarkerner

Salat med ristede champignoner

Print Friendly, PDF & Email

 

Et hurtig kig i køleskabet, før der skal laves salat.

Sådan blev det idag – enkel, simpel og hurtig salat med snack peber, ristede champignoner og ristede græskarkerner.

Når græskarkernerne bliver ristet i olie og får lidt salt, peber og tørret hvidløg, så er de  skønne som  snack til øl og vin eller den stille sult- og derfor skal de i min salat.

Normalt bruger jeg rå champignonger i mine salater, men hvorfor ikke bruge ristede? Det skal da prøves.

Salat med ristede champignoner

Skyllet fint skåret salat, jeg brugte kinakål
Snack pebre, renset for kerner, skåret i strimler
Friske champignoner, skyllede og skåret i skiver
Græskarkerner
Olie til at stege i.

Salt, peber, tørret hvidløg

En lille skål med salatost / Feta

Læg en bund at den fint skårede salat på et fad.

Fordel den strimlede snackpeber over salaten.

Steg champignonerne  i lidt olie – lad dem få farve. Drys med salt og peber.

Læg dem på et fedtsugende papir – og lad dem afkøle.

Kom lidt mere olie på stegepanden og rist græskarkernerne ved ikke alt for høj varme – tilsæt salt, peber og kværnet tørret  hvidløg.

Hæld kernerne over på et fedtsugende papir  og lad dem afkøle.

Når champignoner og kerner er afkølede, fordeles de også over salaten – og så er der mad,

En hurtig , nem, simpel men også  lækker salat Dejligt tilbehør og lavet af det der var i køleskabet, og det skal jo også bruges,  i “Stop madspildets” navn.

salat med ristede champignoner og ristede græskarkerner

 

 

 

 

 

 

 

Summary
recipe image
Salat med ristede champignoner
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *