Seneste indlæg

Hvilken Traktor Er Bedst?

Billede: Pixabay, Camera-man

Det evige spørgsmål hvis du har mindste at gøre med landbruget. Det er nærmest forskelligt fra by til by, landsdel til landsdel, hvilken traktor der bliver opfattet som den bedste.

Der er ikke et decideret facit for, at netop denne ene eller den anden traktor er bedst, men man kan blandt andet kigge på salget af forskellige traktorer og på den måde komme frem, hvilken der måske er den bedste.

I 2020 blev det New Holland, der trak det længste strå i forhold til salg, men det er faktisk ikke den traktor, der løber med prisen 'Årets Traktor 2020'.

Det er nemlig mærket Fendt. De vandt prisen på Agritechnica-udstillingen i 2020, hvor de 'kæmpede' mod mærkerne Claas, Case, McCormick og Valtra. 

De ting, de kigger på, er eksempelvis nye teknologier, sikkerhed, produktivitet og forurening. Herunder også hvordan de forskellige traktorer er at køre i, da det også er vigtigt med komfort og hvordan traktoren ligger på vejen. 

Hertil kommer der jo så den store personlige diskussion, som er lidt sjov at være vidne til. Der er sådan lidt en enten/eller tilgang til traktormærker og hvis du er til New Holland, så er du i hvert fald ikke til John Deere og omvendt. Her ligger Fendt, Valtra, Claas og Case gerne sådan lidt i midten. Har man en rød traktor, ja, så er der ikke så meget at sige, end hvis den var grøn eller blå.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten, de her har bidraget til teksten på netop denne artikel. Så kig eventuelt på smykker til kvinder hos Perlen Odense. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.