Seneste indlæg

Hvor Hurtigt Må En Traktor Køre?

Billede: Pexels.com

Hvis du nogensinde har holdt bag en traktor, eller bag en bil, der holder bag en, som holder bag en bil som holder bag en traktor, så ved du også hvor forfærdelig langsomt det kan gå. Men hvad skyldes det? Kan en traktor bare ikke køre hurtigere? I dette indlæg vil jeg, forklare hvor hurtigt en traktor faktisk må køre. Find svaret forneden. 

At køre bag en traktor kan føles endeløs, man køre stille bag den i maksimum anden gear og man venter bare på det rette tidspunkt for at overhale, men det er svært hvis vejen er smal og traktoren, er som en traktor. Stor og langsom. 

I 2018 kom der nye lovgivninger for hvor hurtigt en traktor måtte køre. Før årsskiftet måtte den faktisk kun køre 30 km/t. Men i disse dage må den køre 40 km/t. 

Det er heldigvis kun 10 km/t mindre end hvad man må køre på de normale veje, så det føles ikke så endeløst som i 2017, hvor det ikke var langt fra halv så hurtigt eller langsomt. 

Vi må vente og se i fremtiden om reglerne endnu en gang bliver lavet om, så de må køre hurtigere. Jeg tvivler, da det heller ikke føles helt sikkert at køre bag en kæmpe traktor der buldrer afsted med 50 km/t. 

Denne tekst er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avxperten. Der kan du, udover mange andre ting, finde strygejern. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese avxperten