Seneste indlæg

Hvordan Virker En Selvkørende Plæneklipper?

Billede: Pixabay, niekverlaan

En selvkørende plæneklipper virker på den måde, at du faktisk først skal hjælpe plæneklipperen lidt. Den kan nemlig ikke selv måle, hvor stor et areal din græsplæne er. Og samtidig med at den skal kunne køre selv, så skal den også have nogle punkter at gå ud fra. Ellers så ender den pludselig ude på vejen eller i blomsterbedet.

Sammen med plæneklipperen skulle du meget gerne få en 'wire' eller en form for ledning, som skal lægges ned i det areal, som plæneklipperen må slå. Dette vil sige hele kanten rundt på din græsplæne eller lignende. 

Når dette er gjort, kan den efterfølgende selv køre rundt og ikke komme længere end til den ledning, der er lagt. Nogle plæneklippere har dog også den mulighed at få arbejdet kortet ind i sig. Her sætter man simpelthen et virtuelt kort ind, som klipperen husker.

Når den nu er selvkørende, bruger den selvfølgelig også strøm. Derfor er det vigtigt, at den har mulighed for at have en ladestation, hvor den lade op, når der ikke er mere batteri tilbage. 

Skiltet øverst viser, at dette indhold var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet Christinas smykker. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.